perjantai 18. huhtikuuta 2008

Paluu arkeen, ei paha ollenkaan

Kello oli sekaisin ja vieläkin. Heräilin klo 2 monena aamuna, nyt rytmi lähestyy jo Suomen tahtia.
Huomenissa Perhomessuille Treelle, aamujunalla sinne ja yöksi Ollikaisen Janin kanssa junior-sviittiin Ilvekseen. Minä kuulemma pidän hänet aisoissa... Jotain oli tapahtunut viime kerralla, hee-hee?

Karsintakisojen paikkajaon viilaamista jonkin verran on tehty ja pelottavia uutisia parista paikasta on saatu. Saas nähdä joudutaanko vielä joku kisa perumaan.

Jarkko estyy MM-esityksensä pidosta lauantaina, lupailin jotain raapia kasaan siihen. Järjestäjän puolelta tiedän paljonkin insaidia, Jarkko briiffaa aamulla vähän kisaajan kannalta ja antaa kuvia käyttööni. Toki kuulin joukkueelta jotain jo paikan päälläkin.

Tamuslampi on tukevasti jäässä, kävin eilen tilanteen päivittämässä.
Kalaan ei taida ihan heti päästä täällä, kenties kuitenkin Kostojoella voisi ensi viikolla käväistä. Tarttee kysellä Maurilta tilanteesta siellä.

Karsitapaikkoja sain itse todella hyvin, liekkö syynä valintani. Ne kun olivat enimmäkseen kisoja joissa ei paljon hakijoita ole.
Tuumattiin hakea syksylle 2009 karsintakisaa Tamuslampeen. Parikymmentä sinne mahtuu vuorotellen kalastamaan. Jos laittais pienempää killeä ennen kisaa siihen sitten.

OSPK'n 15v reissun paikkaa katsasteltu. Mun mielestä sellainen on jo löydetty, kun sais vaan hallituksen yhtymään ajatukseen.

Ei kommentteja: