keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Kisailua

Lähdenkin yllättäen paikkaamaan FIPS-Mouche'n henkilökuntapulaa Euroopan mestaruuskilpailuun. James Ferguson, jonka piti avata kisat, on kaatunut lasketellessaan Itävallassa ja makaa nyt Englannissa sairaalassa. Selkäranka on vahingoittunut, en tiedä kunka vakavasti.
Mulle lankesi kisan kahden ensimmäisen päivän ohjaus, koska FIPS ei omistaan saanut ketään hälytettyä paikalle. Olin tarjoutunut tuloslaskennan vetoon järjestäjän apupojaksi, mutta iskikin vähän isompi huki. Tulee olemaan mielenkiintoista työskennellä Espanjalaisten kanssa.

Nyt pitäisi saada selville miten korkearvoisia henkilöitä puhutellaan avajaispuheessa. Jos nimenä paperilla on "Jose Ramón Aldanondo Mutuberria", nimitänkö häntä
a. koko nimellä
b. Jose Aldanondo
c. Jose Ramon Aldanondo
d. Jose Mutuberria
e. ....
f. ....
Hoh, hoijaa!
Täytyy kysyä siellä paikan päällä jokaiselta erikseen varmaankin?
Lähettivät kisan käsiohjelman, siinä tervehdyksiä kahdeksalta presidentiltä ja johtajalta.
Todistaa sen mitä espanjalaisista tiesinkin, erittäin muodollista kansaa ovat.

Sitten kun sieltä vastaisivat maileihinkin! Lähettelin tiedot saapumisestani, heidän pitää minut noutaa Bilbaosta 9. päivä perjantaina. Ei MITÄÄN vastausta ole viikkoon kuulunut.
Onhan tässä vielä reilu viikko siihen mutta olis kiva tietää jotta maili on saatu. Ehkäpä sitä ei ole saatu vaikka olen sen jo kahteen kertaan ja tarkistettuihin osoitteisiin lähetellytkin.
Manana?

Jouduin reissun takia perumaan kaksi omaa kisaani, Iso-Valkeisen ja Kuusikkolammen. Nuo vähän harmittaa. Varailin kuitenkin tilalle paikkaa S. Kangaslammelta. Ja jospa saan vielä peruutuspaikan Pitkäkoskelta.

Vapun viettoon mökille.

Hyvää Wappua!

2 kommenttia:

Harri Hytönen kirjoitti...

Tuleeko Ilkasta kohta fips-mouchen pääjehu? ;) ;)

Jarkko Suominen kirjoitti...

Katos, Ilkkahan on isoissa hommissa siellä :) Toivon mukaan Ferguson kuitenkin toipuu tuosta kaatumisestaan, selkärankavammat ei ole kovin kivoja...

Koitahan ehtiä päivittelemään tuloksia johonkin päin verkkoa, muilla pojilla ei varmaan aikaa riitä siihen.